Ingen tømning?

Tømningsdag

Se din tømningsdag ved at indtaste din adresse:

Har du ikke fået tømt?

Det kan skyldes forhold ved din affaldsbeholder, og skraldemanden vil lægge en begrundelse i din postkasse. Ellers kan du kontakte KunderserviceAffald.

Driftsforstyrrelser

Glas, plast, metal, papir og småt pap
Frem til starten af december kan der forekomme enkelte forsinkelser som følge af en større omlægning af skraldebilernes ruter i perioden.

Restaffald
Frem til starten af december kan der forekomme enkelte forsinkelser som følge af en større omlægning af skraldebilernes ruter i perioden.

Tømningstidspunkt

Det er først sidst på dagen, du kan afgøre, om affaldsbeholderen ikke er blevet tømt. Affaldsbeholderne tømmes mellem kl. 6 og 18, og tidspunktet kan variere fra gang til gang. Nedgravede affaldsbeholdere og affaldskuber kan tømmes fra kl. 5.

Få en sms dagen før din beholder tømmes

For at du kan modtage en sms, skal du være tilmeldt NemSMS fra det offentlige. 

Bemærk at sms-servicen alene meddeler planlagte tømningsdage og ikke meddeler forsinkelser som følge af akut opståede driftsforstyrrelser. Servicen kan ikke bruges for nedgravede affaldsbeholdere og affaldskuber.

Vi tømmer hele året

Vi tømmer din affaldsbeholder hele året, undtagen d. 25. december og 1. januar, hvor der vil være ændrede tømningsdage. Dem kan du se her på siden, når vi nærmer os de to datoer.