REUSE åbner igen for gratis genbrug

Efter fire år på Godsbanen flytter REUSE til det nye Sydhavnskvarter. Portene åbnes første gang lørdag den 15. juni kl. 12.

”I første omgang åbner vi for, at det igen bliver muligt at komme på REUSE og finde gratis genbrugsting, der ellers ville være blevet til affald. Vi omsætter månedligt over 60 ton, så det er vigtigt, at den cirkulation kommer op at køre igen hurtigst muligt,” siger Peter Christensen, der er koordinator på REUSE.

Det betyder samtidig, at det igen bliver muligt at aflevere ting og sager til REUSE både på det nye REUSE og på kommunens øvrige seks genbrugsstationer.

Henover sommeren bygges resten af den nye REUSE færdigt med nye og bedre faciliteter til undervisning, workshops og andre arrangementer, der kan understøtte den grønne omstilling og en bæredygtig udnyttelse af ressourcerne.

”Vi glæder os enormt til for alvor at komme i gang i det nye Sydhavnskvarter, byens nye vækstlagsmotor. Der vil komme nye samarbejder, så aarhusianerne kan glæde sig til flere arrangementer, mere vidensdeling og flere projekter, der vil cementere REUSE’s status som Aarhus’ primære platform for genbrug og cirkulær økonomi,” siger Peter Christensen.